Muursticker Yoga Namaste voor de Yogastudio of Interieur

  • Posted on
  • By Arcelia
  • 0
Muursticker Yoga Namaste voor de Yogastudio of Interieur

Muursticker Yoga Namaste biedt uitkomst voor de inrichting van uw Yoga Studio of interieur. Het woord “Namasté” komt oorspronkelijk uit het Sanskriet en betekent letterlijk “Ik buig voor jou”. Het is een uiting van respect en eerbetoon. Deze term kom je vaak tegen bij Yoga. Eigenlijk mag Namasté niet ontbreken in elke spirituele omgeving.

Muursticker Yoga Namasté

 

Het woord “Namasté” komt oorspronkelijk uit het Sanskriet en betekent letterlijk “Ik buig voor jou”. Het is een uiting van respect en eerbetoon. Deze term kom je vaak tegen bij Yoga. Eigenlijk mag Namasté niet ontbreken in elke spirituele omgeving.

 

Yogastudio interieur


Een Yogastudio inrichten is meer dan matten neerleggen en de indeling van de ruimte bepalen. Een goed Yogastudio Interieur straalt dezelfde karakteristieken uit als de term “Namasté”, het is een omgeving waar je respect hebt voor elkaar en voor jezelf. Zorg bij het inrichten van een Yogastudio dat de ruimte zo open mogelijk blijft zonder al te veel meubels of versieringen te plaatsen, die leiden de aandacht alleen maar af van Yoga, en wellicht meditatie. Met slechts een eenvoudig accent, bijvoorbeeld met een aansprekende muursticker, transformeert een spaarzaam ingericht Yogastudio interieur in een ruimte waar respect en eerbetoon vanzelfsprekend zijn.

 
  

Muursticker Yogastudio


Een muursticker is een snelle en effectieve wijze om een ruimte meer uitstraling te geven. Namasté is daarbij een uitstekende term om de spiritualiteit van een Yogastudio te benadrukken. Naast het woord is de sierlijke afbeelding boven de tekst een aantrekkelijke blikvanger, én een interessant gespreksonderwerp.

Muursticker Yoga Namasté is een sticker van circa 65 cm hoog en 60 cm breed. De sticker is verkrijgbaar in vele kleuren waardoor je voor elke muur, donker of licht, een passende kleur kunt kiezen. Met een sterk contrasterende kleur valt de muursticker extra op, of kies juist voor een kleur die op subtiele wijze aansluit bij de muur.

Een Muursticker Yoga Namasté is de meest eenvoudige en tegelijkertijd meest effectieve wijze om “Ik buig voor jou” uit te stralen zonder een woord uit te spreken.

Jouw Muursticker Yoga Namaste direct bestellen? Klik dan hier 


 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
 
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »