Cart
You have no items in your shopping cart
Walldesign56 Raamsticker - kRaambezoek - Deluxe (contourgesneden)
Raamsticker - kRaambezoek - Deluxe (contourgesneden)
€29,95

Cheaper somewhere else?

Let us know!

[email protected]

Raamsticker - kRaambezoek - Deluxe (contourgesneden)

Brand: Walldesign56


Maak een keuze: *
€29,952-3 business days
You have got counting... hours
Information

Kraambezoek is vanwege het coronavirus even niet mogelijk, maar wat doe je als je toch je pasgeboren zoon of dochter wil laten zien? Dat doen we tegenwoordig via het raam en hoe kun je dit beter duidelijk maken dan met deze sticker? Nodig jouw familie en vrienden uit en maak ze duidelijk hoe ze jouw pasgeboren kindje kunnen zien.

De tekst op de sticker is als volgt:*

Welkom op (k)Raambezoek!
Wil je onze zoon/dochter bewonderen? Bel dan even aan en we komen voor het raam.

Deze sticker is wit met al dan niet de kleur geprint aan de voorzijde, contourgesneden en inclusief een overdrachtfolie zodat je de sticker in een keer kunt aanbrengen. De sticker dient aangebracht te worden aan de buitenzijde van het raam en is verwijderbaar.

De sticker is verkrijgbaar in 75cm, 100cm en 150cm breed en het onderste en bovenste deel worden los van elkaar geleverd, zodat de hoogte van het raam geen probleem is. Voor een zoon hebben we een blauwe- en voor een dochter een roze sticker. Daarnaast zijn beide versies in het wit verkrijgbaar. 

Didn't find what you're looking for?
Let us help!
Reviews
 
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »